Annonse

SOMMERFAVORITTER

Aloha hotties ♥

Da entrer vi juli måned, og jeg kan melde om grå himmel og pøsregn her i Bergen. Vi snakker typisk norsk sommer, og den artikkelen i avisen om at vi værmessig kommer til å få tidenes beste juli, kan dere faen meg få på billigsalg. Bedre vær i Oslo eller? Satser på det, og skal nå slutte å snakke om været… Dere vet at det er nettopp været vi nordmenn faktisk snakker mest om, og det er jo egentlig bare skikkelig trist. 

Anyways… Tenkte jeg bare ville tipse dere om at mange av mine favoritter hos Boozt.com nå er satt ned i pris, så da er det bare til å shoppe i vei, hvis man er lysten på nettopp det. De aller fleste av oss er vel egentlig ganske åpen for nettshopping når som helst, hvor som helst… Hehe! 


Ellers er det ikke lenge til jeg vender snuten tilbake til Oslo, og før den tid blir det kaffe og sladder hos min kjære Morten, før han skal få gleden av å svippe meg til flyplassen. Elsker gode venner som stiller opp og som redder meg fra å måtte hoppe på bussen. Bussen og jeg er ikke gode venner, skjønner dere. På ingen som helst måte, og jeg kan ikke akkurat skryte på meg et engasjement rundt det kollektive tilbudet. Det er en helt annen historie, så da vil jeg egentlig bare ønske dere en fantastisk fin dag, og så skrives vi etterpå.

Love you all ♥

Annonse