SOMMERFERIEN ER I GANG

Vi har definitivt valgt riktig tidspunkt for årets sommerferie… I hvert fall første del av den! I år deler vi ferien nemlig opp i to deler, og vi starter med det deilige Vestlandet. Det blir jo norgesferie på oss som på de fleste andre her til lands, og som de norgeselskerne vi er, er det bare deilig å bli «tvunget» til å utforske mer av det flotte landet vårt.

På vår første del av ferien er det riktignok ikke så mye nytt som skal utforskes, da dette er en tur vi har vært på flere ganger før. Men jeg kjenner likevel at det kribler i magen over å være på plass i Stavanger, og sommerfuglene i magen tar jo helt av når jeg tenker på at vi snart vender snutene mot Rosendal, og deretter Bergen ♥ Rosendal er jo mitt favorittsted i Norge, og jeg kan nesten ikke vente. Tenk at Falk skal få oppleve Baroniet for aller første gang? Herlighet så magisk det skal bli. Kanskje mer for meg enn for ham, men altså… Noen av de fineste barndomsminnene mine har jeg fra Rosendal, og jeg har et stort ønske om at Falk skal bli like glad i plassen som meg… At han får fine opplevelser her i årene som kommer, og at deilige minner skapes!

Vi har lagt opp reiseruten vår slik; Stavanger, Rosendal, Bergen og Geilo. Vi kjører videre på mandag, så nå skal helgen nytes i Stavanger til det fulle. Det har til og med blitt date night på disse foreldrene også, og det var mildt sagt vidunderlig å få en kveld sammen ute på restaurant, etterfulgt av en natt på hotell. Dette gjorde godt for forholdet ♥

Stavanger har definitivt vist seg fra sin beste side de siste dagene, og under her kommer et lite bildedryss fra en av mine soleklare favorittbyer, i tillegg til noen tips til hva du bør gjøre om du befinner deg her.

Fargegaten: En tur innom fargegaten er et must når man er i Stavanger. Alle fargene og den gode stemningen er til å bli glad av, og jeg elsker det!

Koselige sentrum!

Spiseriet/Stavanger Konserthus: Et deilig sted å nyte en god lunsj, er på Spiseriet som ligger på Stavanger Konserthus. Her får man solen rett i fleisen, og kan samtidig nyte utsikt over sjøen. Dette er uten tvil en av våre favoritter i Stavanger!

Vågen: Man kan ikke være i Stavanger uten å få med seg vågen. Her ligger det hyggelige uteserveringer på rekke og rad, i tillegg til noen kjekke steder å få i seg en liten matbit. Solnedgangen herfra kan også være ganske magisk!

Broremann Bar: Byens aller beste drinker får du på Broremann Bar. Dette er nok en av mine favorittbarer i Norge, og alt på menyen smaker digg. Espresso Martinien er i verdensklasse, og det er den grønne drinken med smak av agurk også. Tror den heter Endless Summer, så prøv denne ved besøk. Broremann har også en deilig bakgård hvor man kan le og nyte drinker i sommervarmen. Anbefales på det varmeste!

Gausel Fritidsgård: Besøksgård med dyr i vakre omgivelser. Her kan de minste hilse på griser, høner, geiter og alpakkaer, og til og med en påfugl som svanser rundt på tunet. Falk så ut til å kose seg glugg ihjel da vi var der sammen med CF, Elin og jentene, og ekstra kjekt er det at man kan grille på grillområdet hvor det står både grill og bord/benk til disposisjon. Lekeplassen er ekstra kjekk for ungene, og området generelt er bare superkoselig!

   

Jeg vet at mange lurer på hvordan ferien vår vil bli seende ut, og som nevnt er det Vestlandet som spiller hovedrollen denne gangen. Senere i juli kjører vi oppover til Ålesund, så det skal også bli fantastisk å oppleve mer av denne fantastiske byen som jeg liker så godt. Jeg dro til Ålesund en gang i måneden i forbindelse med jobb, i et tidsrom som strakk seg over ca. 3 år, så dette er en by jeg har et godt forhold til. Det skal bli kjekt å oppleve denne sammen med min fine lille familie!

Hvordan ser deres ferieplaner ut?

Kjærleik i fleng ♦