Annonse

SOMMERFUGLER I MAGEN…

Ny uke, ny mandag, og enda nærmere julaften, juuhuuu!

Jon har kommet seg på beina, og vi reiser hjem allerede i morgen – herregud for en glede!

Selvom det (på tross av omstendighetene) har vært helt herlig å være sammen med familien disse dagene, skal det bli så innmari godt å komme hjem til både mann, hund, rutiner og jul.. Jeg får nesten sommerfugler i magen av tanken, men kjenner jeg meg selv rett, kommer jeg til å lengte tilbake etter noen dager, haha. Det er så typisk meg!

Herregud så slafsen jeg har vært denne uken..

Bare joggis, tøfler og kos i såffan, men det er jo ikke helt ulikt livet hjemme, haha. Det går for det meste i joggis der også, og nå er vi vel alle giret på en ny Snapchat-runde med den gule genseren, haha. Det er jo så mange som har spurt meg om hvor denne genseren er fra, og den finner dere altså HER, haha. Send meg en snap om dere ender opp med å kjøpe denne, oki? Lol!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Nå skal jeg jobbe videre før hele familien skal ut og hygge med en sen lunsj, og deretter må jeg ut på nok en koffertjakt, haha. Jeg har jo ikke plass til en brøkdel av all juletrepynten, så en ekstra kolli hadde gjort susen!

Hva står på planen deres i dag da, vakringer? 

Love you all ♥

Annonse