Annonse

SOMMERKONKURRANSE

//Annonse

Heisann hoppsann, kjære venner ♥

Hadde dere vært her hjemme hos meg nå, tør jeg vedde på at dere hadde fått dere en forbanna god latter. For her har jeg nemlig prøvd å være ekstremt kreativ, samtidig som at jeg har lekt California i egen stue. Jeg har vært omringet av alt jeg har av grønne palmer, samt penny boards, spreke farger og andre sommerlige elementer. Sånn går det nemlig, når Gjelsviken skal prøve å ta de aller fresheste bildene til et blogginnlegg, i samarbeid med en spennende aktør. 

Jeg fikk nemlig en forespørsel fra Pierre Robert, om jeg kunne tenke meg å skrive litt om deres nye og superfreshe Sport Summer- kolleksjon, samt kjøre en konkurranse for de flotte leserne mine.. Jeg må alltid tenke meg om en ekstra gang når det kommer til reklame for treningstøy, sånn siden jeg er en av bloggnorges lateste kvinnfolk, men denne kolleksjonen passer så godt til alt mulig annet i tillegg til trening, som f.eks en lazy søndag på såffan, haha.

Jeg skal ikke legge skjul på at jeg hater å gå med BH, og et alternativ til BH’en er sportstopper med godt hold. Det er jo så mye mer behagelig.. Det er sånne superdigge sportsboxere også, så da forespørselen dumpet inn i mailboksen var det ikke tvil – dette her hadde jeg skjukt lyst til å formidle videre til dere. 

Så.. Nå har jeg altså hatt en altfor lang fotoshoot her i stuggu – det er ikke lett når «fotografen» er på jobb, men jeg tror jaggu jeg klarte å få det til på egenhånd, haha. 

Kolleksjonen er inspirert av urbane og solfylte byer som bl.a Los Angeles, og det gjør at kolleksjonen faller i ekstra god smak hos meg. Fargene er friske og deilige, og kvaliteten er FAB – jeg eeeeelsker både Pierre Robert Sport Summer Bra, Boxer, Hot Pants OG socks. Sokkene er jo superdigge. Hot Panten også.. Og boxeren.. OG BH’en.. HE HE! Jeg elsker alt!

Under her kommer litt ekstra utfyllende info om to av produktene, som jeg vet kan være interessant for mange av dere.

Sport Summer Bra: Den sømløse toppen har tynne stropper som gir en kul og avslappet look, og som føles ekstra behagelig på varme solskinnsdager. Stroppene er regulerbare og sørger for godt hold. I tillegg er passformen formstrikket i et mykt, teknisk materiale med uttakbar padding.

♥ Sport Summer Hot Pants: Denne har en flatterende passform og skjæring, og er laget i mykt, teknisk materiale som puster godt og følger kroppens bevegelser. Føles svalende på varme sommerdager. Hot pantsen kan brukes både som shorts og som boxer. 

Det jeg synes er det mest positive med hele denne kolleksjonen, er at den ikke koster skjorten, og at man i tillegg får kjøpt den i alle dagligvarebutikker i tilegg til Pierre Roberts nettbutikk. Gotta love it!

Jeg deler ut to sett fra Sport Summer- kolleksjonen til Pierre Robert!

For å delta i konkurransen, må du reposte bildet jeg har lagt ut på Instagram, eller poste et valgfritt bilde fra dette innlegget, hvor Pierre Robert logen eller produkter kommer godt frem. Hashtag dette med #pierrerobert og #sommerkonkurranse, og vips så du er med i trekningen – HURRA!

Pierre Robert trekker vinneren etter 15. juni, og varsler via Instagram.

 

Lykke til da, darlings. Peace & Love ♥

Annonse