Annonse

SOMMERVIBBER PÅ KONTORET

Annonse: Poster Store

Endelig begynner det å skje ting på kontoret… Rommet som har blitt brukt til oppbevaringsrom til rot, og som gamingrom for Dennis, haha. Frem til nå har det med andre ord ikke vært så hyggelig å tilbringe tid her nede, men det har jeg nå omsider gjort noe med! Først og fremst fordi jeg har hatt Synnøve Skarbø på besøk som har gjort rommet om til en drøm! Men også fordi disse herlige posterne fra Poster Store, gjør rommet lysere og lekrere!

Vi savner USA, og da jeg kom over disse nydelige bildene fra Las Vegas og Los Angeles, nølte jeg ikke et sekund med å klikke dem hjem! Her snakker vi sommervibber på høyt plan, og jeg elsker det! Poster Store har et stort utvalg av lekre, fargerike posters, og får hver torsdag påfyll av superfine nyheter. Sjekk ut sist ankomne posters her!

Gladlaks som åpnet pakke fra Poster Store i går! Nå får alle dere som har lyst til å fornye litt i heimen ved å lage lekre bildevegger, 35% rabatt på ALLE posters. (Gjelder ikke selection) Bruk rabattkoden: 35kristingjelsvik når dere kommer til kassen ♥

Vi er som dere vet i Stavanger, og i dag skal jeg til Kristiansand for å tilbringe et helt døgn sammen med min kjære Belinda. Gjett om jeg gleder meg! Herregud, dette trenger vi begge to, så nå skal jeg snart gjøre meg klar til avreise! Gleder meg til både biltur med gøy musikk, og selvfølgelig til å komme frem til et av mine favorittmennesker! Ønsker dere en skikkelig fin søndag ♥

Annonse