SØNDAGSHYGGE

Det beste i verden er å samle venninneflokken, nyte en fantastisk deilig lunch sammen, og bare skravle og sladre i timesvis. Slik har denne søndagen vært, og endelig fikk vi kvalitetstid med fineste Mia som har kommet tilbake fra Australia. Hurra! Herlighet som jeg har savnet henne, men det er utrolig hvor fort de siste månedene har gått. Tenk at det bare er 22 dager til julaften da!? Gleder meg så fælt til julekos med familien, masse deilig mat og gode klemmer, men før den tid blir det både jentenes julebord, julebord med bergenserne, reunion og tur til Praha. Mye på agendaen, men det er jo akkurat sånn jeg liker det. 

Over til noe annet spennende, nemlig vinneren av konkurransen i samarbeid med Kontura AS, hvor dere kunne vinne en iPhone 5. Jeg er helt overveldet over at så mange deltok i konkurransen, og må bare få takke for fabelaktig engasjement. Vinneren av en splitter ny iPhone5 er *trommevirvel* TRINE LEKVEN. Hurraaaaaa, og gratulerer med ny telefon. Sjekk mailboksen din iløpet av ettermiddagen, så hører du fra meg der. 

Til dere andre… Har på følelsen av at jeg kommer til å kjøre i gang nok en fantastisk konkurranse litt senere i dag, så følg med. Tjooheiii