SØNDAGSLISTEN

Annonselenker: Ellos / Kremmerhuset

Jeg må innrømme at det er det å ikke kunne drikke alkohol er ganske digg. Dennis, stakkars, er jo helt ferdig i dag etter gårsdagens festligheter, men jeg? Jeg er i kanonform, haha. I går var det duket for både date night og MGP i Spektrum, og hadde det ikke vært for denne graviditeten, hadde jeg nok ligget like strak ut som mannen. Fyllesyke søndager er ufattelig slitsomt, men nå er det så lenge siden sist jeg var hungover, at jeg ikke husker hvordan det føles, hah.

Så… Jeg er klar for hva enn denne søndagen bringer, og siden det tross alt er Fastelavenssøndag, blir det vel noe bollebaking utpå ettermiddagen, tenker jeg. Og ja… Jeg nekter å kalle det Fastelavnssøndag uten E. Jeg nekter at det ikke skrives FastelavEnssøndag, haha.

Morgenstunden har gått med til en kopp kaffe i såffan, og nå skal jeg snart gå i gang med den siste ryddesjauen som blir på soverommet. I løpet av disse dagene jeg har ryddet alle rom, har mye blitt stuet inn på soverommet underveis, så nå venter faktisk en helsikens ryddejobb på meg. Men åh – den følelsen når man er ferdig? Det er faktisk den beste følelsen!

Pledd her // Putetrekk med palme her // Naturfarget rustikk putetrekk her// Salongbord her

Siden vi har kommet oss til ukens siste dag, passer det jo fint å oppsummere uken som hvert øyeblikk er over. Jeg har jo vært litt on and off med disse ukesoppdateringene mine, men nå i det siste har det i grunn skjedd så lite spennende, at det ikke har vært mye å oppsummere, haha. Livet som gravid, ass. Det blir liksom et litt annet tempo og litt færre gjøremål.

Ukens tanke: I går gikk det opp for meg at jeg skal føde NESTE MÅNED! OMG HVA SKJER MED DET??? Dennis og jeg fikk sjokk da vi satt og pratet om fødsel over middagen i går, og da vi innså at det allerede er april neste måned brøt vi ut i et lite hyl begge to. Dette går for fort – vi er ikke klare for dette, wæææææ!

Ukens innkjøp: Palmeputetrekket over her ble med meg hjem fra Kremmerhuset i går. Det samme ble denne sjukt digge romduften. Denne er nå plassert på badet, og det dufter helt herlig der inne. Mmmm.

Ukens tilbakeblikk: Lenge leve kjærligheten! I fjor på denne dagen var vi i bryllup – Helle og Fredrik ga hverandre sitt ja, og det var så fantastisk å være tilstede under denne flotte vielsen. Vinterbryllup er så ufattelig vakkert!

Ukens mest leste blogginnlegg: Innlegget hvor jeg forklarer hva som faktisk skjedde på «Torpet» da jeg ble skjelt ut av Aune, ble ukens mest leste. Det føltes veldig godt å fortelle min side av saken, for som nevnt – dette var ikke uskyldig tilsnakk – dette var et grovt personangrep!

Ukens høydepunkt: Jeg må si at det var ganske kult å oppleve MGP i spektrum. Vi koste oss glugg fra begynnelse til slutt, og gjorde så godt vi kunne for å støtte flinkeste Carina som stod på scenen. Fy flate så tøff hun er! Det må være sjukt nervepirrende å være med på noe sånt, og jeg synes hun var råflink. Dessverre nådde hun ikke helt til topps, men bare det å være med i MGP er jo en seier i seg selv!

Ukens serie: Er selvfølgelig vår egen, hihi. Episode 7 ble sluppet på onsdag, og hvis dere enda ikke har sett den, kan dere se den her. Vi synes den ble så fin – med en perfekt miks av både seriøsitet og humor.

Ukens mål: Målet for uken har vært å bli ferdig med barnerommet, og nå er det jaggu ikke mye som gjenstår. Det blir så fint – mye finere enn jeg hadde sett for meg, og jeg gleder meg til å vise dere resultatet.

Nyt søndagen, vakre venner ♥ Sees senere!