Annonse

SØNDAGSLYKKE

«Harry Klein – 1 paracet, 1 glass vann, 1 kopp kaffe, og 1 ønskelåt«

Jeg har aldri opplevd en såpass festlig valmulighet på menyen, og selvom jeg ikke gikk for Harry Klein, hadde virkelig den paraceten og ønskelåten vært helt innafor. Hahahah. 

Ida, Hege og jeg, var altså på søndagsdate i sted, og for en gangs skyld endte vi ikke opp på Diner’n som vi alltid gjør. I dag var det tid for å teste ut noe nytt, og Liebling ble caféen som fikk æren av å huse to kvinnfolk med en helsikens bakrus, samt en oppegående og superfresh Ida. FOR en café! FOR et interiør! Jeg ble blown away av de herlige omgivelsene, og midt blandt stoler og bord, var det jaggu en slags liten butikk hvor herlige skatter gjemte seg. Jeg har fått en ny favorittcafé!

Selvom jeg holdt på å besvime av tømmermennene som hamret løs i topplokket, var denne hyggelige sammenkomsten noe jeg uten tvil hadde behov for, og formen ble definitivt bedre av å komme seg ut av sofaen. Kameraet var selvfølgelig med på tur, og her er en stemningsrapport fra denne deilige søndagen ♥

Herlig plass, eller hva? 

På veien hjem kunne jeg glede meg over å ha Sandra på øret, og vi prøvde febrilsk å gå igjennom kvelden i går. Fra klokken to og utover er nemlig alt svart for min del, og jeg husker faktisk ikke en dritt. I HVERTFALL ikke at vi den siste timen viste frem våre beste moves på dansegulvet, så gudene vet hvordan det der må ha sett ut. Hahahahah. Jeg kom meg utrolig nok trygt hjem, og da var det skype-date med Dennis som stod for tur. Altså… Når man har altfor høy promille bør man faktisk holde seg til helvette unna skype, for det er IKKE noe sexy med en kav drita dame, som prøver å frekke seg til og by på noen sexy moves. Hahahaha. NOT GOOD!

Hvordan har søndagen vært så langt, darlings? Er det noen som har juicy historier fra i går på lager? Isåfall MÅ Dere dele disse med meg. Heheheh. 

Klask, Smask & Dask 

 

Annonse