Annonse

SØNDAGSMODUS

God morgen ♥

Denne morgenstunden tilbringes i sengen. Morgenkaffen og data’n står foran meg, og New York bekjennelser er godt plassert i hendene mine. Folkens?

Jeg holder på å lese en bok for pokker, noe som aldri har vært en interesse for meg. Det er rett og slett flaut å si det, men vet dere hva? Dette er faktisk den første boken jeg noen gang kommer til å fullføre. Jeg har aldri vært begeistret for bøker, og har alltid vært altfor rastløs til å kunne finne roen med en bok.. Det er godt mulig jeg aldri har funnet en bok som har vært spennende nok til å engasjere meg, men foreløpig har jeg kommet meg gjennom en god del sider, UTEN å bli lei. Haha.. Dette lover godt, og jeg skal søren meg skrive en bokanmeldelse når jeg er ferdig. Boooyah!

FOR en deilig morgen, og det er altså bare så fantastisk å være fin i formen på en søndag. Morgentimene skal nytes til det fulle før jeg blir nødt til å gå i gang med punktene på to do- listen, og i ettermiddag skal jeg på søndagsmiddag hos mamsen, Jon og Fokus. Perfekt!

Fokus har det forresten veldig bra etter timen hos dyrelegen forrige uke. Det var en relativt høy og ruset liten vofs som møtte meg da jeg hentet han, etter at flere tenner var trukket. Stakkars lille.. Det er veldig vanlig med tannproblemer på disse småhundene, men heldigvis klarer de seg fint selvom de ikke har alle tennene på plass. Det er verre for oss som skal betale, hahah! Jaja.. Man gjør faktisk hva som helst, koste hva det koste vil, for at de små krabatene skal ha det godt ♥

Har dere en fin søndag, fininger?

Annonse