Annonse

SONT ARRIVÈS À PARIS

Ja, folkens… Heretter serverer jeg overskrifter på fransk, direkte fra Google translate. Hehe. Jeg har nå landet, og sitter på Starbucks med en kaffe og venter på Bettyen som kommer fra København. Kaffen her er jo en tanke bedre enn det skvipet man får servert på flyet, og i tillegg ble jeg lurt til å kjøpe denne polkastangen, eller hva det nå heter. Her er det nemlig ful julestemning, og han bak kassen gav seg faen ikke med mersalget han tydeligvis har fått streng beskjed om å drive med. Jeg bare, «no thank you», og han bare på sånn fransk-engelsk, «nåå nåå cøm åån, hæppi celebratione» eller noe i den duren… Og jeg bare, nei jeg skal faktisk bare ha den kaffen, men neida… Så her sitter jeg altså, med en sånn trivelig julestang og venter på at solstrålen min skal lande. Kjekt det da!

Jeg gleder meg så inn i granskauen til å holde dere oppdatert fra vakre Paris, og jeg kan garantere masse bilder og selvfølgelig stemningsvideo hvis det er stemning for det…
Skrives på hotellet, hotties ♥ Nå ryker de 30 minuttene med internett jeg spanderte på meg. Hihi…
Klem i fleng 
Annonse