Annonse

SOON, OH SO SOON!

Superstars ♥

Om det ikke hadde vært for at jeg er så sjuuukt happy over å være på vei til min kjære mann, hadde jeg gitt en tupp i rassen på de idiotene jeg ble utsatt for i sikkerhetskontrollen i sted. Jeg befinner meg nemlig på Gardermoen.. En arena for max irritasjon, og i dag ble vestkantsnobber tatt til et heeelt nytt nivå!

«Jeg bare sniker meg inn her jeg, sånn foran køen siden JEG skal til NEW YORK, og siden JEG har en Luis Vitton veske (eller hvordan det nå faen meg skrives), og siden JEG har en familie som er stinn i penger og går med pels og sånn, så trenger ikke vi stå i kø. VI kan nemlig bare gå akkurat der vi vil, akkrat slik det passer OSS best, for vi tar ikke hensyn. Og broren min er 17 år og han har sleik, og han har en beige ullkåpe og kallosjer og de dyreste merkene og Ralph Lauren og sånn, og det har jeg også for VI går ikke med billigmerker, for VI er high class og sånn og ALLE skal vike for HER KOMMER VI«!!!

SATAN.. Sånne folk ass.. Jeg får frysninger.. Jeg vrir meg av sinne og lager grimaser sånn at alle ser rart på meg bare av tanken, for sånn oppførsel er FAEN IKKE OK!!! Jeg blir så pinlig berørt på deres veine, og kan ikke fatte og begripe at de har venner i det hele tatt. Hvem vil liksom være venner med sånne oppblåste blærer som det der!?!?!? Hvor i himmelens navn ble det ok å oppføre seg som en kukfaen bare fordi man har cash på konto? Åååååå jeg blir så sur.. Men så ble jeg møtt av en superhyggelig servitrise på den der fiskerestauranten, som smilte, la på litt ekstra reker på rekesmørbrødet mitt, som gav meg et kompliment, OG som serverte meg deilig vin, så den episoden fra i sted er nesten glemt. Haha! 

Den gode vinen gikk rett i fletten, rekesmørbrødet smeltet på tungen, og jeg er overlykkelig over å være på vei til D-boy. Det er faktisk en uke siden vi så hverandre, så litt nærhet skal gjøre godt. Vi sjekker inn på hotell i kveld, vi skal på date, vi skal flørte, danse og råkline, og vi skal ha den beste 2.juledagen EVER. Så sant jeg kommer meg frem.. 

Forsinkelser sa du? Baaaah! Foreløpig bare 40 minutter, men det begynte med 10 og har eskalert derfra, så nå krysser jeg fingrene for at det ikke tikker inn enda en SMS som informerer om ny avgangstid. 

SOM jeg gleder meg til å komme frem til Stavanger. Det er jo så lenge siden jeg har vært der nå, så nå kribler det i hele kroppen etter å tusle rundt i fargegaten med en take away kaffe i hånden, og selvfølgelig til å ta en dans på Beverly. Den plassen der kan minne om en afterski.. Mye galskap på én og samme plass, og det eneste som mangler er skiklær, hahahha!

Nei, dere.. Nå skal jeg bestille meg enda et glass, tenker jeg. Det er jo tross alt helligdag og juleferie ♥

Ønsker dere alle en sprudlende og deilig ettermiddag!

KJØSS

      

  

Annonse