Annonse

SOON

Fyttirakkern..

Det gikk plutselig opp for meg at det er 5 dager til Bettyen og jeg suser av sted til New York og jeg bare, «say whaaaat?» Hva i alle dager skjedde? Hvor ble tiden av? Det vil altså si 2 dager til lanseringsfest, 4 dager til nasjonaldagen og altfor få dager til å gjøre i stand alt, pakke og puste. Hahah, og tror dere søren meg ikke at jeg på toppen av alt stresset faktisk klarte å velte hele kaffekoppen utover tastaturet på mac’en i morges da? 

Fyyyy faaaader så forbanna jeg ble på meg selv da kaffen angrep dataen, og etter en liten telefon med forsikringsselskapet fant jeg også ut at forsikringen min ikke dekker den slags idiotskap og kløneri. Hurra sa du? In my ass! Heldigvis lever mac’en fremdeles, så nå håper jeg den ikke svikter meg i dagene som kommer. 

Men dere? New York for pokker.. DÈT blir søren meg bra, og i går booket vi det fresheste hotellet EVER i Queens. Vi har diskuert mye frem og tilbake og funnet ut at vi vil oppleve New York som de lokale, og ikke være nørdete turister som KUN tulser rundt på Manhatten. Vi skal gå i ett med byen, la subwayen bli vår bestevenn, og nyte en av verdens mest spennende byer til det fulle. HURRA!

Har dere fortsatt ikke tipset meg om deilige ting vi bør oppleve, blir jeg dødsglad om dere vil legge igjen en liten kommentar her på bloggen. 

Nå skal trekløveren ut på middag, så da vil jeg bare ønske dere en fantastisk fin kveld så lenge..

LØØV ♥

Annonse