SOVEROM MED BOHEMSK TOUCH

Annonselenker: Kremmerhuset/Lagerhaus

Fininger… Jeg tenkte å starte dagen med å vise dere hvor fint det har blitt på soverommet vårt. Jeg er som nevnt i gang med en forandring her hjemme – en forandring om har tatt en hel evighet, haha. Ting tar tiiiid. Anyways… Nå begynner vi å se lys i enden av tunnelen, og soverommet er nå ferdig. Hvordan det så ut før, kan dere se her.

Det er ikke så mye som skal til – og i dette tilfellet, bare nytt trekk på sengegavlen, i tillegg til noen nye pynteputer. Jeg elsker fargevalget og de bohemske vibbene man får her inne, og nå er soverommet i mine øyne helt perfekt. Stoffet til gavlen kjøpte jeg på Stoff & Stil – den kjekkeste butikken i hele Oslo, haha. Å shoppe metervarer i spennende mønster og farger, er jo så gøy! Gavlen har jeg laget selv, og her finner dere en grei oppskrift. Dette er vel den 3. gangen jeg trekker den om, og det er jo så enkelt som å bare stifte ønsket stoff utenpå det gamle. Da kan man på 1-2-3 skifte til tidligere fargevalg om lysten melder seg.

Bambus-stige fra KID (tilsvarende HER) // Nattbord i tre fra Søstrene Grene // Pynteputer fra Kremmerhuset HER, HER, HER, og HER // Gule kronelys HER // Sort teskje HER // Kopp med palmer HER // Skål fra IKEA (tilsvarende HER) // Kaktus fra IKEA (tilsvarende HER) // Gardiner fra KID // Vegglampe fra Granit // Bordlampe fra Clas Ohlson (tilsvarende HER) // Blomsterpotte i gull HER // Lysestaker i marmor HER // Platespiller fra Crosley // Lyslynge fra Lagerhaus (utsolgt for hvit, men sort er tilgjengelig) HER

Nå er jeg skikkelig spent på hva dere synes… Likte dere forandringen? Nå står gangen i 2. etasje for tur, samt bad. Kjøkken og stue er nesten helt ferdig, men her er det bare litt smårydding som gjenstår før jeg kan vise dere. Juuhuuu!

Suss og klem