Annonse

SOVEROMMET FØR OG ETTER

//Malingen er sponset

Hei igjen, skjønne venner ♥ Jeg håper mandagen ikke har vært så altfor ille – nå går den jo jaggu mot slutten også, og før vi vet ordet av det ser vi antydning til helg, hurra!

Jeg har omsider blitt ferdig med den andre strøket med maling på soverommet, og herregud så fint det har blitt. Dette maleprosjektet mitt gjorde virkelig virkelig rommet en gigantisk tjeneste, og nå er det hundre ganger hyggeligere å gå og legge seg.

Malingen er fra Nordsjø, og den nydelige fargen heter noe så herlig som Mystical Paris. På veggene har vi brukt Ambiance Xtramatt, og på skapdører og skuffer har vi brukt Ambiance SuperFinish i glans 5. Jeg elsker resultatet, og det håper jeg dere gjør også. Nå begynner dette rommet å se ganske så fresht ut!

FØR:

 

ETTER:

 

Max elsk på denne fargen – er den ikke nydelig? Den er altså litt dypere enn det ser ut på bildet, men som nevnt tidligere spiller ikke kameraet mitt helt på lag om dagen. I tillegg spiller jo naturligvis lys en stor rolle… Ta gjerne en enda nærmere titt på fargen HER. Jeg er så glad for at vi valgte denne fargen, og siden jeg ble så giret – og i tillegg hadde litt maling til overs, malte jeg like så greit den ene veggen i stuen også, haha. Gleder meg til å vise dere!

FØR:

ETTER:

 

Nå er jeg så spent på hva dere synes? You like?

Resten av cribben er snudd på hodet, som et resultat av at jeg plutselig fikk et enormt behov for forandring, haha. Nå har jeg ommøblert og herjet som bare juling, og når jeg er helt ferdig, skal jeg selvfølgelig vise bilder. Jeg tror jeg er inne på noe, og at dette er en oppgradering og forandring jeg ikke kommer til å gå lei av med det første – HURRA!

Annonse