Annonse

SPANIA LEVERER

Hipp hurra for livet! Vi er virkelig priviligerte som har foreldre som tok den beste avgjørelsen ever i 2009! For åtte år siden kjøpte de nemlig verdens koseligste leilighet i Albir, som vi er så heldige å få låne når vi måtte ønske. Vi trives riktignok aller best når vi kan være her sammen med mamma og Jon, og derfor er det så stas at de er her såpass ofte som de er. Når vi er her får vi både kvalitetstid med familie, men også tid for oss selv – og i dag har vært en sånn deilig dag med litt av alt.

Vi startet med en hyggelig fellesfrokost i heimen, før vi dro nedover til sentrum. Det blir liksom ikke helt «syden» uten sangria i solsteiken, så da ble det et par glass før vi tok en liten shoppingrunde på Alehop. Den butikken der har jo så ufattelig mye moro – blant annet de søte tøflene jeg viste på Snapchat for noen timer siden. Skikkelig maskuline de tøflene til Dennis i hvert fall, haha!

 

På vei bort til Alehop ba jeg Dennis ta noen bilder av meg. Og det går jo som regel ganske dårlig siden jeg alltid føler meg så ukomfortabel, haha! På dette bildet prøver jeg å sette håret opp i en liten dult, og det sier seg selv hvor dårlig denne shooten faktisk gikk, når dette var det eneste brukbare bildet, haha og jaja – livet går videre, liksom! ?

Albir, ass! Jeg er så glad i denne plassen ?? Og det som er litt ekstra kjekt, er at jeg får inntrykk av at veldig mange av dere også har et forhold til Albir!? Stemmer ikke det? ??

Nå spiser vi en sen lunsj, og om en liten time skal vi på shopping! Satser på at jeg finner noe moro til vintergarderoben…

Har dere det bra der hjemme, fininger?

Annonse