SPARKLE IT UP

Yo ♥

Kanskje litt i seneste laget for å si god morgen, men siden vi våknet for ikke lenge siden blir det en «god morgen» herfra.

Før jeg går i gang med å fortelle dere om den helt sinnsykt festlige kvelden vår i går, tenkte jeg å gi dere en close up på neglene mine i går. Som de aller fleste har fått med seg, så sverger jeg til OPI, siden OPI er LIVET, og ingen andre merker i hele denne verden produserer såpass flotte lakker som nettopp OPI. Utvalget er helt vanvittig bra, du finner alltid en lakk som passer, og det er alltid mulig å leke seg med flere lakker samtidig, sånn som jeg har gjort her. 

Først har jeg lagt et lag med «Purple With A Purpose«, og deretter har jeg glitret neglene opp med «Polka.com«, og resultatet blir noen superfreshe, lekne negler, som du rett og slett blir glad av å sprade rundt med. Heheh!

You like? 

Skrives senere da, superstjerner. Jeg hadde selvfølgelig med meg kameraet i går, så nå skal jeg gå gjennom de 300 bildene vi tok, for så å dele de morsomste med dere. YEY!

Nyt søndagen så lenge ♥