Annonse

SPARKLING PURPLE

Heisann darlings ♥

Nå sitter jeg i sofakroken med data’n på fanget, mens jeg innimellom blogginnlegg prøver å virke sinnsykt engasjert i FIFA kampen som Dennis er fullstendig oppslukt i. Dennis bare, «Wooooow, SÅ du det målet, Kristin?? Wæææææ, SÅ DU DET??», og jeg bare, «OM jeg så det da, skatt. WUUHUUU så flink du er» mens jeg samtidig gir han en high five.

Om jeg fikk med meg målet? Hahahah, ikke pokker, men han er nå ihvertfall sjarmerende oppslukt i den der PS4’en, og det passer jo meg perfekt siden jeg har en tendens til å bli enda mer oppslukt i bloggen. FOR en bra duo! Heheh..

Dagen har gått med til en sen lunsj i byen og litt shopping. Vinen holder på å kjøle seg ned nå, og senere skal vi ut på date. Det er faktisk noe av det beste som finnes… Å gå på date med mannen, legge telefonene igjen hjemme, skåle, le, skravle, og avslutte kvelden med nattmat på Burger King etter noen timer på dansegulvet. Hahahah!

Før vi forlater cribben, tenkte jeg å vise dere dagens outfit, so here we go…

Topp fra Bershka // denimskjorte fra Urban // leggings fra Choies (her) // boots fra Gestuz (her) // lue fra Carhartt // armbånd fra Spania/Nelly/Aldo // lilla og glitrende neglelakk fra OPI i fargen «Purple With a Purpose» og «polka.com«

Hva skal dere i kveld da, sweethearts? Noen gøye planer?

Love you all ♥

Annonse