Annonse

SPEAK OUT CHALLENGE

Fy søren… Ålesund leverer, ass ♥ I går ble det en tur ut på byn, for første gang siden oppstart av Skattejakten 9.april, og det var så ufattelig gøy. Vi dro på Terminalen, etter tips fra dere deilige lokale, og her danset vi oss ihjel til klokken nærmet seg 03.00. Deretter håpet vi på å få en liten dans med trubaduren på Keiser’n Bar, men der var vi litt for sent ute, dessverre. Festen ble avsluttet i køen til Potetbaker’n, og deretter tuslet vi glade og fornøyde tilbake til båten… Dette frister definitivt til gjentagelse!

Dennis styrer og herjer på der hjemme, og gjør så godt han kan for å levere godt innhold til denne kanalen vår, når jeg er bortreist. Dette klarer han med glans, og jeg ler på meg brokk av denne videoen, haha. Her har han altså fått to kompiser med seg på Speak Out Challenge, og dette er så forbanna lættis atte hjelp. Denne her dere se!

Nå skal vi snart ut på havsafari med RIB, og det blir så forbanna fett. Nå er det bare til å ta på seg seilerdressen, og manne seg opp – dette her blir så kult!

Vi sees litt senere, fininger. Da kommer en ukesoppsummering, og enda en video dere kommer til å digge!

Nyt dagen, skjønne venner ♥

Annonse