Annonse

SPEECHLESS

OH MY GAAAAAD!

Vet dere hva som nettopp skjedde???

Er dere klar over at det nettopp tikket inn en mail i mailboksen helt sånn på slutten av arbeidsdagen, hvor det søren meg ble annonserT at jeg er semifinalist i Vixen Blog Awards? Ikke bare i én kategori skal jeg fortelle dere.. Vi snakker FIRE FANTASTISKE kategorier, og det er takket være DERE!!!

Jeg er så glad og giret akkurat nå!! Jeg hopper opp og ned på stolen min her, og holder på å ta fyr av begeistring, for dette kunne søren meg ikke vært en bedre fredag. Sataaaaaan altså! Wuuuuhuuuuu ♥

Dette gir så mye motivasjon til å fortsette å blogge for harde livet, men som dere vet så er min største motivasjon DERE! Tenk at JEG, Kristin Gjelsvik, har kapret de beste bloggleserne i verden, da!? Helsiken jeg er så himla glad i dere!!!

Phuuu!

Er dere spent på hvilken kategorier jeg er nominert i? FIRE kategorier for søren.. Jeg er helt målløs!  

♥ Årets Blogger STEM
 Årets Livsstilsblogger STEM
 Årets Moteblogg STEM
 Beste Outfit Of The Day STEM 

Nå er det altså enda en gang opp til dere, og jeg krysser alt jeg har for at dere vil slenge igjen en liten stemme. Tenk at jeg på forrige award fikk flest stemmer av alle, som gjorde meg til «Folkest Favoritt«! Jeg skjønte ikke en dritt da navnet mitt ble ropt opp, men det øyeblikket der kvalifiserer til det soleklare høyepunktet i 2014. Guuud så takknemlig jeg var.. Skjer det igjen tar jeg fyr på ekte. Haha!

Åh.. Nå skal jeg bare lande litt, så da vil jeg bare ønske dere en superdeilig fredagsettermiddag så lenge, så titter jeg innom litt senere. 

Takk for at dere finnes! Uendelig glad i dere ♥

Annonse