Annonse

SPENNENDE FREMTID

Hei og hopp.

Her går det i ett… Som vanlig, og denne hektiske og travle livsstilen passer meg egentlig perfekt. Jeg elsker å ha tusen ting på agendaen, fly fra møte til møte, og glede meg over alt det spennende som skal skje fremover, for folkens… Dette blir det mest spennende året i hele mitt liv, og jeg gleder meg SÅNN til å ta dere med på ferden.

I dag har jeg vært i et skikkelig inspirerende møte med Vixen, og i bloggsammenheng kommer det også til å skje store og flotte forandringer fremover. Stay tuned, sier jeg bare! 

Nå må jeg hive meg rundt til et annet spennende prosjekt som venter. Hater å være så hemmelighetsfull, men bare vent, dere skal få greie på alt som skjer om ikke sånn altfor lenge. Woohooo. 

Har dere en bra dag? Åh, jeg liker så godt når dere forteller meg hva dere driver med og sånn, for da føler jeg liksom at jeg blir enda bedre kjent med dere. Jeg liker dere jo. Det vet dere, sant?

KLASK, SMASK og DASK 

Annonse