SPESIELLE DAGER…

Vi har lagt noen spesielle dager bak oss, og flere slike dager skal det bli. Og uansett hvor skremmende dette til tider kan virke, er det fint å se solidariteten og samholdet som blomstrer rundt om kring i verden. Facebook viser oppdateringer fra både bakgårdskonserter hvor publikum står på hver sin balkong og nyter sang og musikk, samt fine folk som klapper for våre fantastiske helsearbeidere. Og så kunne vi i dag se at en DJ i Spania skapte partyfaktor fra altanen sin med både lyd- og lysshow for festglade naboer, som måtte da lørdagsdansen i egen stue. Det er noe helt magisk i dette VI-et. Vi står sammen!

Vi begrenser virusspredningen ved å holde oss hjemme, og det ser ut til at det norske folk tar utfordringene vi står overfor på alvor. Det er mange av oss som ikke beveger oss så lang fra hjemmet, og får vår del gikk vi ikke lenger enn til huskestativet i nærheten. Det ble første gang for Falk på huske – eller disse, som vi faktisk kaller det på Vestlandet – og det så ut til at han koste seg glugg. Det gjorde vi også, for øvrig. Frisk luft er både godt og viktig, og heldigvis kan kan få det rett utenfor egen dør.

Falk og pappa ♥

Jeg kommer aldri til å gå lei av denne utsikten!

Strollin’

Leketid!

På tur i vårt trivelige nabolag ♥

 

Gøy for både store og små ♥

I dag skal vi prøve å komme litt mer på plass her hjemme, og bruke denne tiden vi tilbringer hjemme ekstra godt. Det positive med dette er jo nettopp tiden man får til å gjøre forefallende arbeid, rydde og sortere, og få organisert skuffer og skap én gang for alle.

Helt på tampen vil jeg dele en viktig oppfordring fra Stine Sofies Stiftelse;

Skoler og barnehager er stengt. Dette betyr at mange barn må tilbringe mer tid med det som kanskje ikke er trygge voksne.

Mistenker du at et barn ikke har det bra? Alarmtelefonen for Barn og Unge 116 111 er åpen. Husk at du som voksen også kan ringe for råd og veiledning. Ta vare på hverandre ♥