Annonse

SPISEPLASSEN FØR OG ETTER

Annonselenker

Yay! Jeg kom i mål med prosjekt; «Få opp gardinstang og nye gardiner» , men det skulle vise seg å være litt mer tricky enn først antatt. Å feste ting som må tåle litt vekt i gipsvegger, kan være et skikkelig herk – i hvert fall når gipspluggene heller vil gjøre skade, enn å faktisk få festene til gardinstangen på plass. Hadde bare alt vært i tre – da kunne jeg brukt spiker og hammer som er mye kjekkere enn drill og skruer, hah.

Etter noen uønskede hull her og der, litt banning og steiking, samt en del kraft og god hjelp fra Dennis, fikk jeg gardinstangen omsider opp, og det er jo helt utrolig at et såpass lite grep kan utgjøre en så vanvittig stor forskjell…

Over her ser du før-bildet, og som dere ser, så er det ikke mye lekkert med disse grusomme lamellgardinene. Slike lameller som det her er så lite koselig, og passer overhodet ikke inn i med det bohemske touchet. Jeg kan rett og slett ikke fatte og begripe at jeg ikke har byttet dem ut med noen andre gardiner på et tidligere tidspunkt, men jaja… Bedre sent enn aldri, og nå ser det sånn ut…

Jeg falt pladask for disse lingardinene (HER) i denne rustbrune fargen, som passer perfekt inn med fargepaletten på kjøkkenet og i stuen. Jeg bommet litt på lengden da jeg skulle henge opp gardinstangen, men når den omsider kom på plass, gadd jeg ikke å senke den for at gardinene skulle henge bittelitt nærmere gulvet. Et par centimeter lavere ville vært perfekt, men det spiller jo ingen rolle. Det viktigste var at lamellgardinene ble byttet ut, og nå er det så lunt og trivelig her.

Jeg var også helt nødt til å klikke hjem denne skjønne, hengende lysestaken (HER) . Er den ikke fin? Nå blir det så koselig stemning her hjemme – levende lys i vinduet er virkelig ikke feil.

Under her ser du hvordan det så ut i spisekroken før vi skiftet gardiner. Her er det uten tvil noe som ikke stemmer, eller hva?

Og her ser du hvor mye triveligere spisekroken har blitt. At det bare var noen gardiner som skullet til, samt litt snacks i vinduet, er jo helt vanvittig. Jeg sitter faktisk her ved spisebordet i skrivende stund, og føler på en helt annen stemning og ro, hvis jeg kan si det sånn. Dette føles så riktig, liksom!

Gardiner HER // Hengende lysestake HER // Stoler i velour HER // Hengende glassvaser HER // Bordlampe med skjerm i børstet messing HER

Så… Over til deg! Hva synes du? Likte du den lille, store forandringen?

Annonse