Annonse

SPISS ALBUENE!

//Reklame for egen nettbutikk

Happy Wednesday, darlings!

Åh.. Jeg blir så glad langt inn i hjerteroten når jeg ser engasjementet i kommentarfeltet i forrige innlegg.. Det gleder meg at det er så mange som ønsker å hjelpe, og selvom saken er håpløs, er det likevel mulig å gjøre en liten forskjell. Jeg skal holde dere i loopen, og komme med et mer opplysende innlegg om litt, når det kommer til hva dere kan bidra med. 

Jeg var rett og slett helt slått ut i går. Samtalen med Martin gikk virkelig inn på meg, og jeg kjente klumpen i halsen gjennom hele dagen. Da var det godt å tilbringe tid med familie, nærmere bestemt mormoren til Dennis, som inviterte oss hjem på hjemmelaget pizza i går. Hun er virkelig verdens skjønneste, og det var så hyggelig å tilbringe litt kvalitetstid med henne.. Apropos pizza – er det én person som lager pizza slik jeg drømmer om å klare å lage den, så er det mormoren til Dennis.. Heldige meg har sneket til meg oppskriften, haha, for dere vet den pizzaen jeg mekket for en tid tilbake som ble helt perfekt? Vel.. Den oppskriften husker jeg ikke lenger.. Damn!

I dag har jeg en skikkelig gladmelding til dere.. Det er så viktig med noen gode nyheter blant all tragedien, og jeg vet at flere av dere har etterlyst et Black Friday salg i nettshoppen.. Et slik salg blir det selvfølgelig, og jeg har planer om å gi dere de beste tilbudene noen sinne. ALLE varer skal ut da jeg venter masse nytt på lager, og jeg kommer til å kjøre tilbud på absolutt alt. 

Jeg har laget et event på Facebook hvor jeg deler noen av de gode tilbudene, og alle som inviterer sine venner til dette eventet, blir med i trekningen av et gavekort til en verdi av hele 5000 kroner. Gøy? GØY!! 

Black FriYAY for the win, sier jeg bare! Salget kickes i gang ved midnatt i morgen, og vil kjøre i 24 timer. Her gjelder det å spisse albuene, og sitte klar for å huke fatt i favorittene før alle andre, wuuuhuuuu!

Nå blir det frokost på meg, så da sees vi litt senere, fine venner 

Annonse