Annonse

SPLITTER NY BLOGG!

Som jeg skrev i går, ville dere i nærmeste fremtid oppleve noen endringer på denne bloggen her, og nå er de omsider synlige. SE på denne splitter nye, og råfine bloggen da!? Ser det ikke bra ut?

Jeg er nå knyttet til en ny plattform, og har etter et flott år hos Bonnier og Stylista, valgt å takke for meg. På tross av godt samarbeid og god kontakt med et fantastisk team, har det alltid vært noe som virkelig trigger hos Adlink og Aller Media. Det føles innmari fint å være en del av denne gjengen her, og jeg er skikkelig giret på fortsettelsen!

For meg er det jo som dere kanskje har lagt merke til, viktig å «rope høyt», og det tror jeg det blir bedre rom for hos Aller. Jeg ønsker å bli hørt. Jeg ønsker å nå ut til flere med mine meninger om viktige temaer, og det føler jeg dessverre ikke at jeg gjør i Stylista. Jeg MÅ kjempe, jeg MÅ skrike høyt, og jeg er sikker på at Aller blir et mer riktig univers for en samfunnsdebattant som meg. Jeg har vel egentlig aldri passet så godt inn med de duse, lekre tonene og fashionistaene i Stylista, og denne endringen kommer til å gjøre godt for både meg og bloggen.

Det dere nå vil oppleve, er en råfin og mer ryddig blogg, med bedre oversikt og enda større bilder. Det har blitt så ufattelig fresht, og jeg både håper og tror at dere liker denne layouten bedre enn den forrige. Bloggadressen forblir den samme, som dere sikkert har lagt merke til,  så det er i hvert fall ikke noe å bekymre seg over, hurra! Dette er så gøy! Stor stas, rett og slett ♥

Dennis sitter nå og klipper sammen en FIFA-video, mens jeg jobber med andre ting. Snart blir det frokost, og deretter skal vi bare ut og tusle og nyte denne fine byen. Har dere en bra dag, skjønninger? Og er dere giret på denne «nye» bloggen? Wiiiii

Annonse