Annonse

SPONTANITETEN LENGE LEVE!

Vi er livsnytere, Dennis og jeg! Vi er spontane og impulsive – vi elsker å leve i nuet, og setter ekstremt stor pris på at vi kan jobbe med noe som gjør at vi kan flytte på oss når vi blir i overkant rastløse! Nå som vi har byttet ut Batmobilen i tillegg, blir det lettere å dra på turer som ikke innebærer to flybilletter, og i dag setter vi kursen mot Danmark og deilige København!

Kofferten er pakket, frokosten er inntatt, og nå er vi klare til å suse av sted! Vi gleder oss så mye til et par-tre dager i Køben, og ikke minst til å feire Dennis på tirsdag. Mannen min har bursdag, og jeg ser virkelig frem til å gjøre dagen hans så fin som overhodet mulig.

Høydepunktet på turen blir date med Betty ♥ Vi har ikke sett hverandre på altfor, aaaltfor lenge, og jeg kjenner jeg får helt sommerfugler i magen av tanken på at vi snart skal sees. Og det beste av alt? Betty har fått en liten prins, så i dag skal jeg omsider få møte sjarmøren. Lille nevøen til «tante» ♥

Alright, fininger! I’m off… Skrives fra København ♥

Nyt søndagen!

Annonse