Annonse

SPØR DENNIS!

FOR et engasjement på forrige innlegg! 

Det er så fantastisk å se at de aller fleste er sterkt i mot denne grusomme pelsnæringen, og jeg ser også at mange er bevisst på hvor grusom kjøttindustrien også er. Noen mener det er dobbeltmoralsk å kunne ta sterk avstand mot pels men samtidig spise kjøtt, og dette har jeg forståelse for.

Jeg vet at kjøttindustrien er minst like ille, om ikke verre, og jeg manner meg opp til å ta et dypdykk i denne også. Ved å tilegne meg denne kunnskapen, vet jeg at jeg ikke kommer til å være i stand til å røre verken kyllingfilet eller bacon, og jeg har rett og slett vært feig og ikke klar til å ta dette steget. Snart.. Veldig snart!

For å hoppe over til noe helt annet, så ser jeg at flere ønsker en sprsmålsrunde, hvor Dennis svarer, haha. Jaddaa.. I dag skal dere altså få muligheten til å stille alle de spørsmålene om meg/oss her i kommentarfeltet, som Dennis skal svare på uten innblanding fra meg. Her har han altså frie tøyler til å svare akkurat som det passer han (HE HE), så dette kan bli morsomt. 

Fyr løs, darlings!

Vi venter i spenning, haha…

Og så må dere ha en fantastisk dag, ok? Snart helg og greier!

LOVE LOVE ♥

Annonse