Annonse

SPØRSMÅLSRUNDE

En riktig god lillelørdag ♥

Håper dere alle har en deilig start på dagen! Vi var oppe halv syv, og har allerede vært i dusjen… Jeg koser meg nå med dagens andre kaffekopp, og jeg blir så innmari glad de dagene jeg faktisk klarer å komme meg opp når alarmen ringer. Beste følelsen!

Da jeg for en liten tid tilbake spurte dere om hva dere ønsket mer av her på bloggen, var det flere som skrev at de ønsket seg spørsmålsrunder med skriftlige svar! De siste gangene har jeg kjørt Q & A’s på video, så nå tenkte jeg at det var på tide å oppfylle ønsket til flere av dere – det skulle jo tross alt bare mangle!

Så… I dag kliner vi til med en splitter ny spørsmålsrunde! Nå nullstiller vi tidligere spørsmål og svar, så da er det bare til å kjøre på. Er det noe du lurer du på?

Jeg svarer som sagt skriftlig i et eget blogginnlegg, så da er det bare til å spørre i vei ♥ Jeg svarer på ALT, så her er det ingen grunn til å være beskjeden, hehe.

Rundstykkene står i ovnen, og om et par timer skal jeg i møte. Dette er en skikkelig møtedag, faktisk, hvor hele 4 møter med nye samarbeidspartnere står på planen… Spennende!

Annonse