SPØRSMÅLSRUNDE – ROBINSONEKSPEDISJONEN 2013

Hei igjen, verdens beste lesere ♥

Jeg ser at flere av dere ønsker en spørsmålsrunde i forbindelse med Robinsonekspedisjonen, og at mange allerede har begynt å stille spørsmål omkring ekspedisjonen, i kommentarfeltet på forskjellige innlegg. Derfor tenker jeg at det nå er på sin plass å fyre i gang en slik spørrerunde, og jeg lover gode og oppklarende svar på det dere lurer på. 

Da er det bare til å spørre i vei, og jeg gleder meg til å svare dere i et eget innlegg iløpet av uken. Ønsker dere skriftlige svar eller svar på video?

Ellers har jeg kommet meg hjem igjen til Norge, og flyturen med RyanAir har denne gangen gått overraskende greit. Jeg skal ikke akkurat legge skjul på at jeg var rimelig forbanna da jeg booket billetter, og da jeg for hvert tastetrykk omtrent ble tvunget til å både kjøpe koffert, reiseforsikring, og gudene vet hva. Altså, unnskyld meg… Men hva pokker er poenget med å tvinge på deg en rådyr Samsonite, når alt du interessert i er å kjøpe den forbanna flybilletten??

Makan for noe tull, og vær obs på at det står skrevet med verdens minste skrift innimellom den ekstremt uoversiktlige teksten på nettsiden, at du ikke kommer deg til Danmark uten pass. Det er faktisk KUN RyanAir, som ikke lar deg dra til nabolandet en liten time unna uten pass, og du kan bare glemme at førerkort og bankkort er gyldig ID. Tenk da, de nekter deg faktisk å bli med hvis ikke du har pass, og jeg kjente at jeg ble skikkelig forbanna da jeg så at to søte jenter ble nektet å fly til Danmark på fredag grunnet manglende pass. Nei vettufaenmeghva… Dette flyselskapet suger big time, og jeg glemmer aldri frustrasjonen min på denne tiden for ett år siden, da alt gikk rett vest. Dere kan lese sinna-innlegget HER, hvis dere vil trekke litt på smilebåndet. Heheh!

Nå blir det middag hos mamma og Jon, før jeg i kveld skal hygge med fineste Belinda. Herlig start på uken kan man si, så da vil jeg bare ønske dere en strålende dag videre, og så skrives vi senere. Jeg har en ny konkurranse på G, så det er bare til å glede seg. Juuuuubiiiiii.

Love you all ♥