SPORTY SØNDAGSMORGEN

Jamen hallaisen people ♥

Jeg har vært sporty i dag, og siden jeg lå lys våken klokken 6 og ikke fikk sove, kastet jeg på meg noe sporty, og la ut på en aldri så liten morgentur. Her i Albir kan man gå ut til El Faro, som er et fyr ute på en fjellklippe, en tur på totalt 6km. Nydelige omgivelser, og siden jeg ikke er av dem som springer som en gal, får jeg faktisk muligheten til å nyte den vakre naturen og ikke minst den praktfulle utsikten.

Forrige gang jogget jeg i hele 10 minutter, men i dag kortet jeg det ned til 5. Det er jo tross alt ferie, og med min kondis er det faktisk umulig å holde ut lenger. Hahaha! 

Tenkte å vise dere noen sporty snapshots fra morgentimene… Er jo ikke så ofte det skjer, for å si det sånn, så «nyt» mens dere kan! Boooom! 

Nå er jeg svett og mett etter en deilig frokost, og skal straks legge meg ut i solen… Hvis jeg gidder… Er det dårlig vær der hjemme? Jeg lengter etter regn. Sjuukt, men sant! 

Ønsker dere en helt fantastisk søndag så lenge, så skrives vi litt senere, og hvis noen av dere lurer på hvor det superfreshe og riktige treningstøyet mitt er fra, så er både shorts og sports-BH kjøpt på salg på H&M. Fett med «treningstøy» til under 200-lappen. Wuuhuuu! 

Masse kjærleik fra meg ♥