Annonse

SPRING

Åh ♥

Nå er det vel sånn på skikkelig lov til å si at det er vår, er det ikke? For det været vi har hatt de siste dagene tyder i hvert fall ikke på noe annet. Blomstringen på trærene er i gang, fuglene kvitrer dagen lang, solen varmer, og det er på denne tiden man innser hvor vanvittig nydelig landet vårt er. Når det speiler seg i solens glans, og får oss til å smile fra øre til øre. 

Jeg blir så sinnsykt glad av vær som dette, og når man til og med kan nyte frokosten i solveggen er livet komplett. Hello, Spring! I love you ♥

Jeg sitter i skrivende stund på kjøkkenet hjemme hos familien Thorsen, og har akkurat hatt en liten hyggestund med Mille før jeg måtte få henne i seng. Jeg er barnevakt, skjønner dere, og selvom det ikke er på det feltet jeg scorer de høyeste poengene, føler jeg at det så langt har gått rimelig greit. Hun har i hvert fall smilt og ledd masse, og det tar jeg som et kjempegodt tegn. Hahah! Nå sover hun søtt, og jeg sitter godt foran dataen mens Dennis er på jobb. Rolig og fin søndagskveld med kaffe i koppen og litt jobb på agendaen. 

Fint!

Hva gjør dere på i kveld da, darlings? Har dere det bra? ♥

Annonse