Annonse

SPRUDLENDE INTERIØRSNAPS

Hallaisen og god ettermiddag, darlings ♥

Jeg ler av oppskriftposten min, ass.. Selvfølgelig vet de aller fleste av dere hva pitapizza er for noe, haha. Jaja.. Da fikk vi alle en god latter i hvert fall, og det er jo alltid innafor. 

Det som også alltid er innafor og en real innertier, er interiørbilder. Er dere ikke enig? Nå kan det jo være fordi jeg er er over gjennomsnittet interessert i interiør, men det er noe med slike snaps som inspirerer meg til tusen. Jeg har fått inntrykk av at dere er like giret på interiør som meg, så derfor tenkte jeg å vise dere en oppdatert bilderapport fra vårt happy home. 

Jeg fikk nemlig tilsendt alle bildene som ble tatt i forbindelse med reportasjen i juni-utgaven av Det Nye Interiør, og under her ser dere altså litt bilder fra alle rom. Jeg er veldig fornøyd med hvordan vi har det akkurat nå, men herlighet som jeg gleder meg til å komme plass i en leilighet som faktisk er vår. Da skal malekosten frem, og jeg kan leke kreativ med farger på vegger, i tillegg til farger på møbler og dekor. Hurraaaa!

//Foto: Jorunn Tharaldsen Instagram: @vidipix

Dennis har kommet hjem fra jobb, og sitter i skrivende stund i sin egen lille FIFA-boble.. Derfor skal jeg nå ta en pause fra jobbingen, dra frem kryssordbladet mitt (for nybegynnere), ta på meg den gråkrøllete parykken, noen briller, og løse kryssord til blyanten tar fyr, haha. Blyant, dere.. Og viskelær.. Kan ikke løse kryssord med kulepenn, vett! 

Hvordan har mandagen behandlet dere, vakre venner? Noen som har et godt middagstips, forresten? 

LOVE YA ♥

Annonse