Annonse

SPRUDLENDE NYHETER

//Reklame for egen butikk

Happy torsdag, rockeboller ♥

Jeg håper dere alle sammen har en like herlig torsdag som meg – for det har jeg nemlig, en sjukt herlig torsdag. En haug av nye varer har ankommet sjappen, så her har det føltes som julaften i hele dag. Spesielt siden Christian og jeg pyntet juletre i morges, og skapte skikkelig julestemning her inne. Vi kom frem til at det var innafor å begynne julepyntingen allerede nå, men julemusikken venter vi litt med, haha. Jeg prøvde meg faktisk på en Rocking around the christmas tree tidligere i dag, men det var litt feil å begynne allerede nå.

Nå synes jeg det er på tide å vise noen av de herlige nyhetene… Snakker vi perfekte julegaver, eller? I aller høyeste grad – både til seg selv og noen man er glad i! Jeg blir så happy av alle disse sprudlende fargene og elementene, og enda mer happy når jeg ser hvor kjekt kundene synes det er å komme inn hit i dette tropiske fargeparadiset.

IMG_0190

IMG_0173

IMG_0184

IMG_0204

IMG_0200

IMG_0195

IMG_0181

IMG_0193

IMG_0187

IMG_0185

IMG_0182

IMG_0180

Det har også kommet masse nytt i nettbutikken, og alt dere ser her som enda ikke er lagt ut for salg, er like rundt hjørnet – HURRA!

Nå kom de herligste bloggleserne inn i butikken, så nå legger jeg bort macen for å slå av med disse nydelige to, som har kommet helt fra Nord-Norge ♥ Sees senere!

Annonse