SPRUDLENDE SANGRIA

Helloooooo hotties ♥

Bloggen min er på ingen som helst måte en oppskrifts-blogg, den har aldri vært det, og kommer heller ikke til å bli det, men ettersom sangria er LIVET, blir jeg faktisk helt nødt til å dele oppskriften på denne herlig uhøytidelige blandingen med dere. Jeg vet ikke med dere, men jeg blir ihvertfall alltid i sinnsykt godt humør av å drikke sangria, og det finnes ikke en mer sommerlig og deilig drikk enn dette.

Ta dere en tur på polet, kjøp en deilig rødvin, hell den oppi en mugge sammen med litt sukker, sitronbrus (evt. mineralvann med kullsyre eller brandy), noen eple, appelsin- og sitronbiter, sett den kaldt, fyll oppi isbiter og server. NAM!   

Med en mugge sangria på bordet vil stemningen alltid være på topp, og jeg vet ihvertfall hva jeg skal servere til chicksa på neste jentevors i party cribben. Hurraaaa!

Dagen i dag har altså gått med til litt soling ved bassenget, en sen lunch etterfulgt av en powernap, og nå sitter vi på balkongen mens vi nyter både en herlig utsikt og selvfølgelig enda mer sangria. Godt mulig vi bare blir sittende her til langt på natt, og jeg kjenner at det er ingen andre steder i hele verden jeg heller ville vært, enn akkurat her. 

Nyt kvelden, folkens. Det er torsdag, snart helg og sommer. Kos dere ♥

Klem i fleng