Annonse

STARSTRUCKED

Happy torsdag, fininger ♥

Jeg fant plutselig en minnebrikke som har vært på rømmen i over en måned, og det føles jo som både julaften og bursdagen på én og samme gang, når man finner bilder man trodde man aldri skulle få se igjen. Akkurat disse som dere snart skal få se er ekstra spesielle, rett og slett fordi de ble tatt da jeg møtte en ganske så spesiell person.

Dere har kanskje lagt merke til at jeg er over gjennomsnittet begeistret for street art, graffiti og fargerik kunst generelt, og noe av det største som skjedde i 2016, var rett og slett mitt møte med fantastiske Martin Whatson. Dere har garantert sett noe av den fargerike kunsten hans i både Norge og utlandet, og den store drømmen er en svær Whatson hengende på veggen. Åh, one day, sier jeg bare…

Martin startet han sin egen sjablongproduksjon i 2004, og har siden sin kunstneriske debut, hatt flere separatutstillinger og deltatt på en rekke gruppeutstillinger, både nasjonalt og i internasjonale metropoler som Tokyo, Paris, London, New York og Los Angeles. FOR en mann! Å møte han var som å møte en superkjendis – jeg ble rett og slett starstrucked, haha.

Det er nemlig ikke bare jeg som digger Whatson art – det gjør min kjære bror også, og jeg klarte altså å få fatt i et lite print til han i julegave, som jeg hentet hos kunstneren sjæl. Kunsten til Whatson koster jo skjorten, men heldigvis har han noen trykk i en lavere prisklasse som jeg hadde råd til, som han selger mot en donasjon til et veldedighetsprosjekt han jobber med. Dette er et fantastisk tiltak, og Martin fortjener massiv honnør for. (Nei, dette er ikke reklame – bare skryt og en liten hyllest til en som fortjener det)

Alright, bare SE på det her… Snakker vi tidenes mest fargerike og kreative kaos?

En vakker dag, sier jeg bare… En vakker dag skal jeg som sagt klare å spare opp nok cash til en svær Whatson – det står nemlig øverst på ønskelisten ♥

Jeg er forøvrig på plass i butikken, og her står jeg til klokken 17.30 i dag. Sees vi?

Nyt dagen, fininger… Snart helg ♥

Annonse