Annonse

STARTEN PÅ ET DEILIG KAOS!

Hei igjen, fine venner ♥ 

Jeg kan ikke tro at det er hele tre måneder siden vi vant den elleville budrunden på DRØMMELEILIGHETEN, og nå er det ikke lenge til vi flytter inn. Om 10 dager skal leiligheten betales, og nøklene til vårt fantastiske hjem mottar vi noen få dager etter pengene er registrert på konto. Jeg er så klar for å komme plass, og har i dag gått for alvor i gang med å pakke ned Toftes Gate. 

Akkurat nå kan jeg ikke si at jeg er så veldig begeistret for alle de små tingene jeg har kjøpt med meg hjem fra all over, for jeg kan trygt si at det tar litt ekstra lang tid å pakke, når man skal pakke ned såpass mye ræl som vi har her hjemme, haha. Heldigvis klarer jeg å være kritisk, og jeg har satt av to esker som skal fylles opp og gis bort. Jeg må dessverre innse at det går en grense for hvor mye man kan samle på, og den grensen er nådd for lengst. LOL!

Man kan si mye om flyttekaos, og at flytteprosessen i seg selv er helt jævlig, men jeg koser meg gløgg med hele opplegget, og gleder meg stort over det som holder på å skje. Jeg gleder meg så til de grader at jeg ikke klarer å synes at flytting, pakking og bæring er kjipt, og det som er noe av det beste med alt, er at man liksom får ryddet skikkelig opp. Det trengs, for å si det sånn, haha!

Litt mer pakking, og så er jeg klar for helg. Og da mener jeg KLAR! 

I kveld er det nemlig duket for en real RnB aften med deilige jenter, og jeg skal danse så mye at jeg ikke klarer å bevege meg på TO uker. Hører dere?? TO!!! 

Hva står på planen for kvelden? Noen som skal danse like heftig som meg? Hahah..

Klem i fleng ♥ 

Annonse