Annonse

STARTEN PÅ ET VANVITTIG EVENTYR!

//Lokal tid: 20.05

Annonse: I samarbeid med EF Språkkurs

Tokyo kan faktisk ikke beskrives – det må oppleves! Vi har rett og slett litt vondt i øynene etter en vanvittig dag med mange inntrykk, og uansett hvor vi går eller hvor vi vender blikket, er det noe som dukker opp som tar pusten fra oss. Til og med en vending machine er spennende, liksom… ALT i Tokyo er spennende, og jeg tør faktisk si at dette er den mest interessante og vanvittige destinasjonen vi noen sinne har opplevd – og det bare etter én dag… Det sier vel sitt!

I dag tilbragte vi store deler av dagen på skolebenken, og på agendaen stod noe så annerledes som en introduksjon i japansk. Det er første gangen jeg har brukt mandagen på å lære hva «こんにちは、私の名前はクリスティンです。 あなたに会えてよかった» betyr, haha – noen som har peiling? Her står det altså, «Hallo, jeg heter Kristin. Hyggelig å møte deg» … Heldigvis lærer vi selve språket før skrivemåten (hvis jeg kan si det sånn) phew! Jeg skal innrømme at japansk er fryktelig vanskelig å lære seg, men herregud så spennende. Tenk å faktisk kunne forstå – og gjøre seg forstått på et såpass vrient språk!? Det er rett og slett helt rått, og selv om vi ikke skal være her lenge nok til å lære oss dette sårpket utenatt, får vi likevel følelsen av hvordan det er å studere her i Tokyo – herregud for en opplevelse. Det er selvfølgelig EF Språkkurs som står bak denne fantastiske muligheten. Med dem kan du se verden, oppleve nye kulturer, få venner fra hele verden og få internasjonal erfaring. Kursstart hver mandag med lengde fra to uker til et helt år! Og det beste av alt? At du kan vinne flybilletter til denne ubeskrivelige destinasjonen ♥

Heldige oss får altså muligheten til å dele ut TO flybilletter til Tokyo! Stor destinasjonen på din bucketlist også? Nå har du sjansen til å klamre deg fast i to tickets. Sjansen for å vinne er stor og dette er en unik mulighet for deg som er reiselysten! Trykk HER for å delta i konkurransen.

Like før vi gikk i gang med undervisningen, fikk vi en omvisning i området hvor skolen er lokalisert som er mer eller midre midt i Shibuya distriktet. En fargerik og herlig bydel, som er bedre kjent fra filmen Lost in Translation. I tillegg finner du også verdens travleste fotgjengerovergangi Shibuya, og bare det å gå over denne fotgjengerovergangen føltes jo helt vanvittig.  Bydelen ser ut som New York, men med japanske skilter, og myldrer av urban og trendy ungdom. Kameraet gikk selvfølgelig varmt, og jeg gikk i grunn bare og måpte mens hårene reiste seg på kroppen – dette her var en vanvittig opplevelse.

Jeg gleder meg ihjel til de kommende dagene – vi har så mye spennende på agendaen, og dette her er bare en liten brøkdel av hva dere skal få se. Tokyo? Du er helt vill – jeg ELKSER deg!

Nå skal vi ut på en liten date – vi er så sulten etter en intensiv og strålende dag, og ser frem til et deilig måltid. Håper dere nyter den siste fridagen – bruk den til å slappe av og lade batteriene til en ny uke.

LOVE YOU ALL ♥ Virkelig… TAKK for all kjærleik det siste døgnet. Dere er verdens beste gjeng!

Annonse