STAVANGER LIVE

Er det én ting vi er skikkelig flinke til, så er det å kose oss. Kose oss sånn skikkelig, og kvelden i går var rett og slett magisk. 

Det som er så genialt med Stavanger Live, er jo at hele festivalen er innendørs, og det er helt herlig siden regnet pøser ned her denne helgen. Asså unnskyld meg, men hva skjedde med SYYYDEN? Jeg trodde det bare skulle være sol her i Stavanger, men heldigvis har vi det ikke verre enn de stakkars bergenserne som nettopp hat fått en ny ladning med snø.. I mai? For real?? Skjønner ikke en dritt jeg, men nå skal jeg holde kjeft om været og heller vise dere et bilde jeg vi fikk tilsendt fra kvelden i går. Kjekt at noen andre kan ta seg av bildene, når vi er mest opptatt av å danse og slurpe i oss hvitvin fra sånne supersøte små poser med tut. Hei hvor det går, sier jeg bare… 

Kvelden endte med live-musikk på et utested i sentrum og pardans. Altså det vil si Belinda og jeg i full action på dansegulvet, hvor vi begge på fin bris prøvde å føre hverandre rundt i ring, i noe som kanskje kunne minne om en halvdårlig sving… Fantastisk kveld med andre ord, og vi er selvfølgelig klare for en ny runde! 

Hvordan har dere det i dag? Har dere en deilig lørdag, skjønninger? ♥