Annonse

STAVANGER LIVIN’

Nai hva skal jeg si? Stavanger… YOU ROCK MY WORLD!

Både Belinda og jeg koser oss så sinnsykt i denne byen, såpass mye at en stor del av oss faktisk vil flytte hit. ASAP. I dag er det til og med SYDEN, og siden syden er LIVET, kunne vi ikke vært mer fornøyd. Kvelden i går var også tipp topp, og endte igjen opp på dansegulvet med live-musikk og kreative dancemoves. Litt klining ble det også, og da klokken nærmet seg tre, sjanglet Dennis, Belinda og jeg bort til Burger King, for å bestille x antall chilli tops, en haug med fries og cheesburger med ekstra ost. OST! NAM sier jeg bare.

Åh, Stavanger… Jeg får bare ikke nok av deg, og her er et lite bildedryss fra denne solfylte dagen!

I kveld stikker Belinda tilbake til Oslo, mens jeg blir igjen til i morgen, og ingen av oss er på noen som helst måte klare til å dra. Nå skal de siste timene nytes i solen, så da vil jeg bare ønske dere en strålende dag så lenge, så skrives vi litt senere, vakre lesere ♥

Klem i fleng 

Annonse