Annonse

STAVANGER PÅ SITT BESTE

Når solen skinner i Stavanger, er byen uten tvil en av de mest fotogene byene i Norge. Og sånt vet en blogger å utnytte seg av, haha. Jeg tror nok at Dennis var rimelig lei da jeg dro opp kameraet for (noe som føltes som) tusende gang, men sånn blir det når det finnes et vakkert motiv ved hvert gatehjørne.

Jeg har akkurat gått gjennom nesten 400 bilder – alle fra én og samme dag, og denne dagen kan jeg faktisk omtale som en av mine favorittdager så langt i 2018. Vi våknet opp til strålende sol og tjue varmegrader, og tilbragte hele dagen ute – både oss to alene, men også sammen med Dennis’ venner. Jeg fikk også omsider møtt den herlige kjæresten til Dennis’ bestekompis, Omar. Anna var uten tvil en herlig jente med bein i nesen, og jeg gleder meg til å henge mer med disse herlige menneskene. Omar og Dennis har et helt spesielt bånd, og da er det så fantastisk at også vi damene kommer godt overens. Jeg gleder meg allerede til neste date!

Dennis og jeg startet tirsdagen på Bølgen & Moi, som ligger helt nede ved sjøen på bryggen til Norsk Oljemuseum – en perfekt location når solen skinner, med andre ord. Her ble vi sittende et par timer i solsteiken, mens vi hygget med god mat, fantastisk utsikt, og noe godt i glasset. Å sitte sånn som dette – rett i sjøkanten, og lytte til fuglekvitter, måkeskrik og båter som kjører forbi, er jo terapi for sjelen. Det er så viktig med slike avbrekk i en hektisk hverdag, og dette var akkurat hva vi begge trengte.

Etter noen timer på bryggen, tuslet vi oppover til MooGoo Ice Cream House, som ligger i Kirkegaten. Vi var begge keen på is til dessert – lollipopis med masse deilig og fargerikt strøssel. Mmmm! Dette ble uten tvil en frisk, kald og perfekt avslutning på lunsjen vår.

Stavanger er virkelig herlig på denne tiden av året, og det er så deilig å kunne dra på en liten miniferie her, å koble litt av i vidunderlige omgivelser. Dennis har vel et ønske om å flytte tilbake en eller annen gang i fremtiden, men jeg tror nok kanskje at byen kan bli litt for liten. Time will show – akkurat nå stortrives vi i hovedstaden, og har ingen planer om å flytte på oss med det første.

Sommerværet vil ingen ende ta her på østlandet, og nå skal vi nyte en god frokost ute i hagen, før vi må gå i gang med litt jobb. Måtte dere alle få en nydelig lørdag ♥ Har dere noen kjekke planer?

Suss og klem

Annonse