Annonse

STAVANGER SKUFFER ALDRI!

//Sponset opphold

Hurra for fredag ♥

Hurra for livet, egentlig… Vi nyter dagene her i vakre Stavanger, og har så langt ut i oppholdet kost glugg ihjel! Vi ble tatt så godt imot på Scandic Park da vi ankom onsdag, og på rommet ventet musserende og iskalde øl, samt annet godis til både oss og lille Fokus. Rommet var til og med pyntet med fargerike girlandere, så jeg tror de begynner å kjenne meg ganske godt, haha.

Vi blir alltid så himla godt tatt vare på her på hotellet. At de faktisk gjør det lille ekstra for at vi skal få et så bra opphold som mulig er helt enestående, og når man på toppen av det hele kan nyte en nydelig vegansk frokost, er det jo bare til å klappe i sine hender av begeistring. Det ser rimelig digg ut, gjør det ikke vel?

IMG_0089

IMG_0036

P1010018

IMG_0086

P1010014

Vi er jo så heldige som har fått oppleve Gladmaten, og byen er stappet av glade rogalendinger og andre turister, som ser ut til å kose seg max på ferie. Man blir jo ekstra glad på ferie, og Stavanger skuffer ikke med verken opplevelser eller vær. På onsdag var det hele 27 grader her, og dere kan jo tro hvor mange som hadde valgt å ta turen inn til byen. Kanskje litt i overkant? Haha!

Dennis og jeg rømte fra kaoset, og ble sittende og nyte noen superdigge drinker i tikibaren i bakgården på Broremann Bar. Det er her man skal gå om man virkelig ønsker noe godt i glasset, og hvis man samtidig er keen på en litt avsidesliggende og ikke minst herlig uteplass. Max hygge!

IMG_0068

IMG_0078

IMG_0079

IMG_0083

IMG_0041

IMG_0037

IMG_0054

IMG_0043

IMG_0046

IMG_0058

IMG_0048

IMG_0044

IMG_0045

IMG_0050

IMG_0039

IMG_0034

IMG_0084

I går tok vi en kjapp og digg lunsj på Thai Food i Pedersgata, (stekt ris med tofu og grønnsaker anbefales forresten på det varmeste) før jeg kjørte Dennis til en kompis. Deretter møtte jeg fineste Belinda til en etterlengtet date…

Jeg skulle jo selvsagt tatt tusen bilder av denne deilige skapningen til bloggen, men i går var fokuset alt annet enn bilder og blogg. Vi pratet og hygget i timesvis, og uansett hvor lenge borte vi er fra hverandre, følses det alltid som om vi møttes i går, når vi sees igjen! Jeg elsker henne, hun er virkelig en av mine aller beste venninner!

IMG_0102

IMG_0100

IMG_0094

IMG_0098

Fries Tee fra StyleConnection HER // Sweat Skirt fra StyleConnection // Denim Shirt fra StyleConnection

Nå skal vi snart suse utover til svigers. Mormoren til Dennis har kommet til Stavanger, så nå skal vi ta turen innom å klemme litt, og slå av en hyggelig prat. Det er alltid så hyggelig med samvær med familien… Hyggelig og ikke minst viktig ♥ Jeg har sagt det før men sier det igjen – jeg har virkelig verdens beste svigerfamilie!

I kveld skal vi bare slappe av her på hotellet. En rolig fredag skal gjøre godt, så i kveld blir det badekar og slækking på såffan – perfekt!

Har dere hatt en fin uke så langt, vakre venner? Hva er planen for helgen?

Annonse