Annonse

STEM PÅ MEG

Wuuuhuuuuu!

Nå ble denne fredagen virkelig komplett, for vet dere hva? Jeg fikk akkurat en mail hvor følgende stod skrevet, og gjett om gleden var stor her på hotellrommet…

«Kjære Kristin!

Nominasjonen til VIXEN Blog Awards 2013 er avsluttet, og det har kommet inn rekordmange 10.000 nominasjoner. Juryen har nå plukket ut sine favoritter som går videre til semifinalen. Det er med stor glede vi kan informere om at DU er en av semifinalistene i kategorien Årets inspirasjonsblogg«


Altså… Jeg må jo bare sende ut en stor takk til juryen plukket StyleConnection ut som en av sine favoritter, og ikke minst takke dere fantastiske lesere for at dere nominerte meg. TUSEN MILLIONER TAKK!!! Jeg setter så inn i granskauen stor pris på at dere, og nå er det opp til dere vakre lesere å stemme deres favorittblogger videre til finalen. Stemmingen foregår på www.vixen.no frem til 31.desember, og man kan stemme én gang per blogger hver 12.time. 

Jeg håper dere vil stemme meg frem, skjønninger, og det vil gjøre meg SÅ lykkelig ♥

Nyt fredagen så lenge, så skrives vi veldig snart. 

LOVE LOVE 

Annonse