Annonse

STEMNINGSVIDEO – CALI, BABY

God morgen, verdens fineste lesere ♥

Da var det mandag igjen, gitt… Regnet høljer ned her i Stavanger, jeg kjenner festlighetene fra i går kveld på kroppen, og nå tenkte jeg at det var på tide å kickstarte denne dagen med stemningsvideoen fra turen vår til Unaaiten.

iMovie lot meg selvfølgelig ikke laste opp filmen i den beste kvaliteten, men etter flere timer med banning og fortvilelse, er den ihvertfall ute, og jeg kan ikke annet enn å smile fra øre til øre når jeg trykker på play. FOR en ferie, og det var jaggu ikke enkelt å gjøre det beste fra over tre timer med film, om til en bitteliten videosnutt. (Husk å velge den beste kvaliteten under innstillinger!)

Håper dere liker den ♥

Dennis sover fremdeles, mens jeg sitter her lys våken og vil få gang på dagen. Dette på tross av en ørliten hangover, for joda… Det ble en bytur i går, og etter å ha sittet her og redigert video og vorset med meg selv, hoppet jeg på BUSSEN og suste innover til byen. Helt alene, selvfølgelig, for det er vel ikke akkurat søndagskvelden det er mest trafikk, så da satt jeg der da, litt sånn i midten av bussen og bare, «GØY», for så å ønske den neste passasjeren velkommen!  «VELKOMMEN INN PÅ BUSSEN» var liksom ordene som helt uten forvarsel ble ropt ut i den tomme bussen, så da gikk vi fra én bergenser alene på bussen til én bergenser pluss én rogalending som så veldig rart på meg… Flott av mitt stopp var like rundt hjørnet!

Fin i formen, sa du? I aller høyeste grad, og kvelden gikk med til mye latter og noen sittende dance moves. Dere vet når man sitter og beveger intensivt på overkroppen, sant? Det er SÅNNE moves jeg snakker om, mens jeg naturligvis flørtet non stop med Dennis som stod bak baren. Gøy kveld!

Hvordan har helgen deres vært da, RockStars? Noen gode historier som bør deles? Hehehe. 

LOVE ♥

Image and video hosting by TinyPic

Annonse