Annonse

STEMNINGSVIDEO – HAWAII 2014

Det er freeedaaag, darlings ♥

Det er verken mandag eller tirsdag, men FREDAG, og dét kan vi like. Tjooheiii!

Dennis og jeg sitter på kjøkkenet og koser oss med em god frokost, før vi kjører utover til Garderomoen. Han skal hjemover til Stavanger, så nå skilles våre veier frem til neste uke. Før vi kjører utover, tenkte jeg  å starte denne fredagen med å vise dere stemningsvideoen fra Hawaii, og jeg håper dere liker den like godt som oss. Som dere ser var ikke været alltid like stabilt, men hva gjør vel det når man er på en fantastisk destinasjon med fantastiske mennesker… Lykke ♥

Enjoy!


// Husk å velge HD kvalitet under innstillinger

You like? 

Jeg leste forresten en kommentar hvor en av dere spurte om det ikke ville føles som en slags kjærelighetssorg når man etter en lang ferie sammen, plutselig skulle dra fra hverandre, og jo! I aller høyeste grad…

Nå har vi jo blitt så vant til de daglige og herlige rutinene, så jeg kommer nok til å føle på det når han drar om ikke lenge. Samtidig er jo avstanden noe vi er godt vant med, og jeg synes at det er en god ting å savne hverandre litt. Enda viktigere er det å sette av kvalitetstid med venninnegjengen, for det verste jeg vet er dem som glemmer at de har venner når de er i et forhold. Det er faktisk ikke ok, så det gjelder å finne den gyldne middelvei, og nå gleder jeg med max til en helg med girsla! Dessuten har Dennis og jeg spennende fremtidsplaner, så dere skal ikke se bort i fra at jeg snart blir nødt å dele garderobe med mannen min på fulltid. Hehehe. 

Hva er planen for helgen, superstjerner?

Klem i fleng 

Annonse