Annonse

STEMNINGSVIDEO FRA LOS ANGELES

//Sponset flytur

Happy solfylt lørdag, fine venner ♥

Jeg har nå tatt meg en velfortjent pust i bakken, etter noen nervepirrende dager med bokskriving og deadline. Nå er alt innhold sent til forlaget, så nå er det bare struktureringen og designet som gjenstår. Herregud så spennende… Spennende og bittelitt skummelt! Det kan jo være dette blir tidenes flopp, selv om jeg er sterk i troen på at boken kommer til å bli godt mottatt – jeg krysser fingrene.

Jeg sitter nå i solsteiken i hagen, og samler opp litt glød til kvelden. I dag er det nemlig duket for VG-lista party og full rulle, så i dag har vi planer om å slå ut håret og rocke løs. Jeg gleder meg! Før jeg bytter isvann med vin, tenkte jeg å dele denne lille stemningsvideoen vi har klippet sammen fra vår tur til LA. Vi var jo så heldige å få sponset premium-billetter av Norwegian, og i denne snutten tar vi dere med på reisen på Premium Class. Fy fader så deilig!

Hva er deres planer for kvelden da, babes? Sees vi kanskje på VG-lista?

Nyt dagen og solen så lenge, så sees vi senere ♥

 

Annonse