Annonse

STEMNINGSVIDEO – NEW YORK

Heisann skjønningene mine ♥

Det er ikke helt feil å være hjemme igjen når været er såpass fint som det er, og jeg ser virkelig frem til denne uken som skal tilbringes med min kjære. Han er på Sola i skrivende stund, og det skal bli så hinsides godt å se han igjen. 

Men dere? New York, ass.. FOR en by! Jeg har sett at flere har lurt på om det kommer en stemningsvideo, og selvfølgelig gjør det det. Videoen finner dere under her, så nå har Betty og jeg sittet her og drømt oss tilbake til de magiske dagene vi nettopp har lagt bak oss. Jeg vil tørre å påstå at vi har fått oppleve det beste NY har å tilby, og ikke bare den overfladiske turistdelen som alltid dukker opp på sosiale medier. New York er så vanvittig mye mer enn bare Times Square og Fifth Avenue, og når jeg ser denne videoen får jeg følelsen av at vi har vært innom flere forskjellige land og områder. FANTASTISK! 

Hva synes dere? Ser det ikke fristende ut? 

Flere bilder er som sagt på vei, men før den tid skal vi hygge og legge bort all elektronikk. Det er tross alt siste kvelden med Bettyen på en stund, og etter tre uker sammen med henne, skal det bli rart å ikke ha henne i umiddelbar nærhet. Takk guuud for FaceTime, sier jeg bare. 

Har dere det fint, darlings? 

Annonse