STEMNINGSVIDEO – RASCALS’ RELEASE PARTY

God morgen, skjønninger ♥

Først og fremst, så må jeg bare takke dere for de sinnsykt hyggelige tilbakemeldingene dere har kommet med i det siste… Spesielt når jeg legger ut outfit-innlegg, og de komplimentene dere kommer med, varmer mitt hjerte. Takk!

Når det er sagt, tenkte jeg sånn på «morgenkvisten» å vise dere stemningsvideoen fra Rascals’ release party, Belinda og jeg var innom for noen uker siden. Denne videoen har nemlig akkurat blitt lagt ut på Urban sin nettside, og filmen blir jeg bare helt nødt til å dele med dere. Herlig kveld!

Klikk dere inn under siste videoer HER, for å ta en titt. 

Jeg hygger nå med kaffe og mailboks, før jeg senere skal i et møte med regnskapsføreren min. Jada… Hyggelig onsdag sa du? Heheh… Blir nok ikke så aller verst! Dessuten holder jeg på med et blogginnlegg hvor jeg oppsummerer sommeren, og jeg gleder meg til å vise dere sammendraget av sommermånedene, litt senere i dag.

Ha en deilig dag så lenge, så skrives vi.

Love you all  


Good morning, beautiful readers ♥

First I have to thank you for the insanely nice feedback you have shared with me lately… Especially when I blog about outfits, and the compliments you come with, warms my heart. Thank you!

When that’s said, I thought I had to show you the feelgood video from Rascals’ release party, Belinda and I went to a few weeks ago. This video has just been posted on Urban’s website, and the movie is I just something I have to share with you. What a nice evening!

Click yourselves into «siste videoer» HERE to take a look.

I’m now enjoying a cup of coffee and the mail box, before I later will go to a meeting with my accountant… Nice Wednesday? Hehe … It will probably not be that bad! I’m also working on a blog post where I summarizes the summer, and I look forward to showing you the summary of the summer months, a little later today.

Have a lovely day, talk later!

Love you all ♥