Annonse

STEMNINGSVIDEO – SAN FRANCISCO PRIDE!

//Lokal tid: 20.26

Mine fine, vakre venner ♥

Vi har gleden av å vise dere en aldri så liten stemningsvideo fra San Francisco Pride, så får alle som ikke var her, føle litt på hvordan det var.

Jeg håper dere kjenner den deilige og positive stemningen gjennom skjermen, og så håper jeg at alle der ute akspeterer hverandre uansett hvem man tiltrekkes av. Homofil, lesbisk, bifil eller trans – kjærligheten kjenner som sagt ingen grenser!

Nå skal vi ut og spise vår siste middag i USA. I morgen vender vi snuten hjemover, etter hele 6 uker på veien. Det blir så rart å komme hjem, men hjelpes så fint også. Det skal bli så godt å se både familie og venner, og ikke minst Fokus! Herregud som jeg savner den lille krabaten min ♥

Har dere det fint, skjønninger?

Annonse