Annonse

STEP BY STEP

Wæææ..

Jeg har så mye å gjøre og så høy puls at det gjør vondt, og når man ser at klokken nærmer seg slutten på en typisk arbeidsdag gjør det enda vondere. Men men, det er jo tross alt fredag, og det er ikke noe å være deppa over. I tillegg begynner det jo virkelig å ta form her hjemme, for jeg bringer som dere vet fargene tilbake til cribben, og det skal bli så sjukt deilig her når vi er helt ferdig. Satser på at alt er på plass iløpet av kvelden, sånn at jeg omsider kan vise dere noen reale stemningsbilder fra vårt happy home. 

I går dro jeg altså ut på IKEA (ALENE siden jeg har lært av mine feil, HAHA) for å kjøpe et etterlengtet gulvteppe, men siden IKEA er IKEA og en plass man aldri kommer ut fra med KUN den ene tingen som stod på handlelisten, kom jeg hjem med en hel haug av moro og en litt smalere lommebok. Heldigvis får man mye for pengene der ute, og i tillegg til stasj, den obligatoriske pølsen i brød. Den pølsen der, ass. Man MÅ liksom bare få i seg en sånn etter endt shopping. Haha!

I tillegg fikk jeg røsket med meg en haug av sprudlende og fargerike blomster som nå gjør cribben helgeklar og superfresh, så når jeg blir ferdig med dagens gjøremål, kan jeg virkelig ta helg med et smil og god samvittighet. 

Men jo.. Stemmer det! Sånn i 18:30-tiden MÅ dere faktisk bare skru på radioen og tune inn på mP3. Gladgutten Benjamin har invitert Chioma og meg i studio, og sammen skal vi i følge Benjamin på en leken date sammen med dere, hvor vi skal flørte med hverandre, le og høre på god musikk. Haha, jeg gleder meg, og det håper jeg at dere gjør også.

Vi hørs på radioen da, hotties! Nyt fredagen så lenge ♥

Annonse