Annonse

STILL IN ÅRHUS…

Jada… Jeg er her fortsatt. For da jeg skulle sjekke inn online med RyanAir som jeg nå har forstått at man må gjøre, fikk jeg opp en melding om at dette ikke var mulig. Man må nemlig sjekke inn senest 4 timer før, og ikke 3 timer og 55 minutter. Jeg fant derfor ut at jeg heller vil betale en ny billett fremfor et nytt boardingpass på flyplassen. Følte liksom at jeg fikk litt mer valuta for pengene, og to ekstra dager sammen med Betty er jo ikke feil, selvom planen egentlig var å dra nedover til Stavanger. Men men… Utsetter den turen til neste uke istedet, og heretter skal jeg bruke forstørrelsesglass når jeg bestiller flybilletter, for det er visst den meldingen med skriftstørrelse mikroskopisk, som er viktig å få med seg. Haahahah! Kan ikke gjøre annet enn å le… Både fordi jeg surrer fælt og fordi Ryan og jeg ikke kommer så godt overens. Anyway…

Betty er på jobb, og jeg har tuslet litt rundt i Århus´gater med musikk i ørene og en god kopp kaffe i hånden. Fin formiddag i en herlig by, og senere blir det date night med B. Elsker virkelig å tilbringe tid med henne… 

Har dere en bra dag i dag, fineste lesere? Er forresten veldig glad for at så mange av dere ville være med å støtte sykehusklovnene. FANTASTISK folkens! ♥

Annonse