Annonse

STOLT KJÆRESTE

I dag er jeg skikkelig stolt! Dennis lanserer nemlig Pappapodden sammen med sin gode gamle partner in crime, Andreas Akselsen, og jeg kunne ikke vært mer begeistret! Disse to raringene ble kjent på flyet til Mexico i 2012, og var uadskillelige under hele oppholdet på Paradise Hotel. De har holdt kontakten i alle disse årene, og nå kliner de jaggu til med et knakende bra tilskudd til podcast-universet. Jeg er sikker på at dette blir råbra – denne duoen her er nemlig bare så FAB!

Hva skjer når to festglade, avdanka Paradise-deltakere får vite at de skal bli pappa? Det er nok tusen ting som svirrer under topplokket på disse gutta, og i Pappapodden deler de på en herlig og humoristisk måte hvordan det er å være nybakt pappa, og hvordan det er å vente på sitt aller første barn. Podcasten skal være et fristed både for nybakte så vel som godt etablerte fedre og mødre, som trenger en pust i bakken fra en hektisk hverdag.

Du finner den her!

Dennis har jo som dere vet akkurat blitt pappa, og Andreas har sin første på vei… Derfor tenkte de at de skulle finne ut av hvordan man gjør hele den foreldre greia – sammen! I første episode får vi høre litt om hvordan Dennis og Andreas ble kjent. Vi får også en nok så detaljert reise gjennom fødselen min, helt fra Pappa-Poppe fikk «fødepinnen» kastet på seg, frem til lille baby-Falk tok sine første åndedrag med norsk frisk luft.

Jeg kjenner at jeg gleder meg til fortsettelsen… Det er nemlig ekstra spennende for meg å få høre hva som egentlig foregår oppi hodet til Dennis i ulike settinger, haha.

Nå skal vi møte min kjære bror her i Bergen. Vi har blitt invitert på middag, og gjett om vi gleder oss til det første møte med onkel ♥ Det er så mye kjærlighet i luften om dagen, at jeg blir helt rørt… Herregud så heldige vi er som har så mange fantastiske mennesker i livet vårt!

Har dere en fin kveld, skjønne venner?

Annonse